måndag 14 mars 2011

Coolstuff.se

Jag hittade riktigt fräna saker som inte skulle ha vatt fel till festen! :D

 

LED Skosnören

Äntligen! Skosnören som lyser med hjälp av Led-lampor. Alla platser där det är mörkt och du bär skor blir en liten smula festligare med lysande skosnöre. Dina nätter på dansgolvet kommer aldrig mer att bli sig lika.


T-Qualizer V2

T-shirt som pulserar i takt med musiken! Ingen kommer att kunna motstå dig på dansgolvet när du dansar omrking i ett fyrverkeri av färger, takt och ljus!


Uppblåsbar Öltunna

Fyll den uppblåsbara ölkylen med is, dricka och ställ fram när du ska ha party. Roligt, snyggt och smidigt sätt att servera kall öl!



Uppblåsbara Peruker

En flott uppblåsbara lösning istället för tidskrävande frisyr. Perfekt för maskeraden, festen eller bara en tur på stan.

Loaded Dice

Enkelt, genialt och berusningsfrämjande. Det är helt enkelt ett shotglas med en tärning i botten. Fyll glaset, dräm det i bordet och lyd tärningens instruktioner!



Shotglas av polkagris

Drick spriten, ät glaset - det kan helt enkelt inte bli mer genialt. Gottigottgott!

The Good Book

Det finns många saker att gömma men det mest klassiska måste ändå vara en flaska sprit. Och var ska man då gömma denna spritflaska? I en ihålig bibel, naturligtvis! Det blir inte mer stilrent.

DIY Straws

DIY Straws är ett - eller flera - sugrör bestående av 40 utbytbara delar som du kan forma efter eget huvud. Vill du dela drickan med kompisen eller dricka ur flera glas samtidigt? Inga problem!



Det finns en massa roliga saker på http://www.coolstuff.se/
Värt att kolla på! ;)
Pusshääii!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar